Del din historie

Har I knækket koden i dit lokalområde, er I lykkedes med en ny tilgang – eller har I bare en rigtig god historie om bæredygtig landdistriktsudvikling? Så tøv ikke med at kontakte os og fortæl os netop din historie.

Målet med Landsbyviden.rm.dk er at udvikle et sted, hvor alle der arbejder med at få ting til at ske i landsbyer og lokalområder kan finde og dele idéer og inspiration. Derfor er vi hele tiden på jagt efter gode historier og eksempler.

Vi håber, at du, som enten bor i en landsby eller et mindre lokalsamfund, eller dig, der arbejder med udvikling af lokalsamfund, har lyst til at hjælpe os.

Vi vil rigtig gerne dele din eller jeres historie. Måske har I fundet en ny anvendelse af en gammel bygning, en plads eller et område. Måske har I fundet nye måder at samle områdets borgere på. Eller måske har I fået et godt samarbejde op at stå med en lokal virksomhed.

Uanset hvad håber vi, at I vil dele historien med os, så vi kan dele den videre med de besøgende her på siden.

Skriv eller ring til os

Kontakt os via kontaktformularen her eller send os en mail på landsbyviden@rm.dk. I må gerne skrive et par linjer om jeres projekt/idé/tilgang og vedhæfte et billede af jeres projekt.

I kan også ringe til os og fortælle jeres historie. Ring til Christian Fredsø Jensen på: 20 72 94 72.

Jeres historie offentliggøres selvfølgelig ikke før vi har talt med jer.

Vil du vide mere?

Christine Krushave Larsen

Udviklingskonsulent, Regional Udvikling

Mobil: 30 28 71 59

Skriv til Christine